Bullermand - Det gamle hus Bullermand og Wendy popup talebobbel uden cta- Hansen Huse Wendy er træt af bullermand Bullermand roder med slibemaskinen Buller og Wendy - det gamle hus logo - dropshadow

Mød Buller og Wendy

Buller er en uforbederlig selvudnævnt handyman, som insisterer på at ville gøre alting selv. Der er bare lige det, at enten får han det aldrig nogensinde gjort, da han har for travlt med sin lovende IT-karriere, eller også går det desværre fuldstændig galt for ham.

Sammen med sin kone Wendy, bor de i et gammelt hus som trænger til en ordentlig overhaling, men Buller mener selvfølgelig at han kan gøre alting selv og på den måde spare en masse penge. Wendy er dog lidt skeptisk over Bullers optimistiske tro på egne evner og hans overilede temperament, som ofte føre til forhastede løsninger.

Wendy har for længst fået øjnene op for, at hendes og Bullers tid er mere værd, og forsøger altid kærligt at overtale Buller, til at kigge på et nyt hus. Men Bullers selvopfattelse holder fast på at han er en ægte handyman!

I løbet af serien oplever vi Bullers udvikling fra skeptisk men håbefuld gør-det-selv-mand til endelig at få øjnene op for, at det nok er bedst hvis de blot får bygget et dejligt nyt hus i stedet for.

Afsnit 1 - Splinten

Stemningen omkring morgenbordet ændrer sig pludseligt da Wendy får en splint i foden – men det har bullermand… eller handyman, selvfølgelig en løsning på!

Afsnit 2 - Vandhanen

Vandhanen i køkkenet er gået i stykker og Wendy er godt træt af det hele – bullermand ved lige hvad der skal til, bare en skam han ikke er handyman!

Afsnit 3 - Bruseren

Wendy er på vej i bad, men termostaten driller igen – handyman springer til undsætning, men han viser sig igen at være en bullermand!

Afsnit 4 - Emhætten

Der er røg i hele køkkenet og Wendy har brug for hjælp! – bullermand har heldigvis en genial idé, desværre er han ingen handyman.

Afsnit 5 - Vennerne

Buller og Wendy har inviteret deres venner på en parmiddag – Og bullermand prøver naturligvis at overbevise alle ved bordet om at han altså er en handyman!

Afsnit 6 - Forældrene

Bullers forældre er på besøg, men bullers far er konstant på nakken af ham – Og dét er bullermand ved at have fået nok af, så han træffer en stor beslutning!

Går du i byggetanker?

Bliv kontaktet af vores boligrådgivere – helt uforpligtende!

Postnummer skal udfyldes
Postnummer skal udfyldes
Navn skal udfyldes
Navn skal udfyldes

Vi bygger desværre ikke i dit område

Vi tilbyder desværre ikke at bygge på øerne i dette postnummer

PT kan vi kun tilbyde at bygge for dig, hvis du bor indenfor 100 km fra vores domicil i Kolding

Vi gør opmærksom på, at afstanden til hvor du ønsker at bygge, vil afgøre om vi kan bygge for dig.

Info: Vi tilbyder ikke at bygge på Endelave

Info: Vi tilbyder ikke at bygge på Tunø

Info: Vi tilbyder ikke at bygge på Hjarnø

Info: Vi tilbyder ikke at bygge på Arø

Email skal udfyldes
Email skal udfyldes
Telefonnummer skal udfyldes
Telefonnummer skal udfyldes
Hvordan skal vi kontakte dig?
Felt kræves!
Felt kræves!
Felt kræves!
Felt kræves!
Felt kræves!
Felt kræves!

Yderligere oplysninger

Du behøver ikke udfylde dette, men det er ting vi alligevel vil spørge om.

Felt kræves!
Felt kræves!
  • - Hvornår vil du bygge -
  • Indenfor 3 måneder
  • Indenfor 6 måneder
  • Indenfor 1 år
  • Indenfor 2 år
Felt kræves!
Felt kræves!
Felt kræves!
Felt kræves!
Felt kræves!
Felt kræves!
Felt kræves!
Felt kræves!

Hvilken hustype(r) er du interesseret i?

Felt kræves!
Felt kræves!

NYT HUS BULLERMAND? - FÅ INSPIRATION TIL DIT HUSBYGGERI

Her finder du nogle af de nye huse, typehuse, vinkelhuse, længehuse samt arkitekttegnede koncepthuse vi har opført gennem tiden.

Fri indretning - uden merpris

Vil I gerne have et større soveværelse eller et kontor? Vil I kun have en halvvæg et sted, eller ønsker I, at køkken-alrum går på tværs af bygningen? Døre, vinduer samt indvendige vægge kan flyttes præcist, som I ønsker det, og det koster ikke ekstra.

Fri indretning hos Hansen Huse

Byg nyt hus med os

Vi bygger huse med mere end 52 års erfaring. Vi tilbyder alt fra individuelt tilpassede typehuse til unikke arkitekttegnede koncepthuse.

Når I bygger nyt hus med os, får i Danmarks NOK bedste standardpakke.

Prisen

Prisen på et nyt hus skal være tilgængelig og gennemskuelig, derfor har vi tydelige priser på vores typehuse, kampagnehuse og koncepthuse.

Kontakt os for en uforpligtende byggesnak via telefon, mail eller vores kontaktformular.

Byggerådgivning

Vi tilbyder gratis byggerådgivning hos vores dygtige boligrådgivere.

Når I vælger at bygge nyt hus med os, bliver I guidet trygt og sikkert gennem hele byggeprocessen, fra de første tegninger til jeres færdige drømmehus.

Velkommen hjem!