Byg nyt hus med Hansen Huse

Hos Hansen Huse har vi samlet de bedste kompetencer og har en bred erfaring fra arkitekttegnet boligbyggeri n gennem mere end 52 år. Med egen arkitekt og faste, pålidelige samarbejdspartnere kan vi møde jeres boligdrømme med kreativt medspil, erfaring og stort engagement. Det betyder, at I kun behøver at gå ét sted hen, når I ønsker at få bygget jeres unikke drømmebolig.

Når I vælger Hansen Huse som jeres byggepartner, starter processen med et uforpligtende møde mellem jer og vores erfarne byggerådgivere. På det første møde kan I få afstemt jeres forventninger og muligheder, og allerede her kan I også få et økonomisk overblik samt et realistisk bud på, hvornår I kan flytte ind i jeres nye hus.

Vi bære en stolthed i at overdrage nøglerne til jeres drømmebolig, her hos Hansen Huse

Typehuse med nutidens løsninger

Betegnelsen “typehus” kommer frem i 1960-1970’ernes byggeboom. Siden da er der sket meget inden for byggeriet og specielt i forhold til typehuse.

Hos Hansen Huse har vi fokus på at skabe en effektiv og transparent byggeproces. Samtidig arbejder vi løbende med at indarbejde bæredygtighed og miljøvenlige løsninger.

Det er vigtigt for os at opfylde boligdrømme for vores kunder, og tilbyder i den forbindelse vores typehuse Længehuse, Vinkelhuse, UMBRA og Function funkishus – alle huse som er tegnet af vores egen husarkitekt David A Brandt Klug.

Hvad koster det at bygge nyt hus

Når I begynder at drømme om at bygge hus, tænker I selvfølgelig også på, hvad det koster. Hos Hansen Huse har vi kampagnehuse, hvor I kan se prisen I forhold til antal kvadrat, og hvad der er inkluderet i disse. Vi har Danmarks nok bedste standardpakke. Det betyder, at I som kunder hos os kan regne med, at der ikke kommer store udgifter oveni ud over, hvad I beslutter jer for af tilvalg til standardløsningen.

Prisen på et nyt hus afhænger meget af hvor stort et hus I ønsker at bygge, samt hvilke ønsker I har til husets form, tagtype, konstruktive løsninger, inventar, materialer og sidst men ikke mindst jordbundsforholdene på byggegrunden. Det er derfor en god idé at tage et møde med en af vores dygtige boligrådgivere for at få hjælp til at træffe de mange beslutninger.

Byg nyt hus pris: se vores kampagnehuse her

Nybygget huse gør noget

Der er mange gode grunde til at bygge nyt. Et nyt hus kræver mindre vedligeholdelse og er mere energivenligt, og har et betydeligt bedre indeklima. Derfor kan det at bygge nyt, både være mere økonomisk, tidsbesparende og mere bæredygtigt.

Vi kan ikke hjælpe dig med at gøre græsset grønnere. Men vi står klar til at skabe jeres boligdrøm
Mulighederne er mange i forhold til byggeri. Hos Hansen Huse for du NOK Danmarks bedste standard pakke for rammerne til jeres byggedrøm
Hansen Huse vi skaber rammerne for jeres familie, både inde og omkring jeres drømmehus.

Byg nyt husÅrhus, Vejle, Kolding og omegn

Hansen Huse bygger i Kolding, Aarhus, Vejle, Vejen, Fredericia, Haderslev, Odense og mange andre steder. Vores område er Fyn og Jylland – op til 100 km fra vores domicil i Kolding. Tjek til via dit post nr om vi bygger i dit område.

Vi tilbyder ikke at bygge på ikke brofaste øer indenfor området.

Det er vigtigt for os altid at gøre et godt stykke arbejde, hvilket er lettere når der ikke skal bruges unødig tid og økonomi på kørsel. Derfor har vi begrænset området vi bygger i, så vores projektledere samt håndværkere kan bruge mere tid på byggepladserne i stedet for i bilen

Fordelen for jer som kunder er, at:
  • Vi er godt kendt i jeres område
  • Vi kan holde vores rimelige priser
  • Vi kan bruge vores faste og dygtige samarbejdspartnere
  • Vi er til at få fat på
– alt sammen noget, der er vigtigt for at sikre et trygt byggeforløb i tæt samarbejde med jer.

Besøg vores showroom

Går I og drømmer om et nyt hus og er I på udkig efter mere viden og inspiration om nybyggeri, byggeprocesser og materialevalg?

Så bør I besøge vores helt nye showroom i Kolding. Her er plads til store drømme, så I kan lade idéer og inspiration flyde frit. Med mulighed for at se og mærke kvalitet og design i inspirerende omgivelser.

Vi glæder os til jeres besøg.