Bliv guidet trygt
igennem byggeprocessen

Når I har fået styr på hvor jeres drømmehus skal ligge, og det er inden for vores virkeområde, står vi klar til at hjælpe jer med jeres drømmebolig.

Så har I ikke allerede booket et møde med en af vores boligrådgivere, så husk at gør det. Her på denne side kan I læse om, hvilket forløb I vil opleve, fra jeres drømme til I modtager nøglerne til jeres drømmehus. Er I i tvivl om vi bygger i jeres område, kan I tjekke det via funktionen her.

Første møde

Fortæl os om jeres drømmehjem

Fortæl os om jeres drømmehjem Ved det første møde lytter vi til de ønsker, I har, og vi snakker om hvordan vi sammen kan gøre jeres drømme til virkelighed. I vil få kompetent, faglig sparring med dygtige og erfarne fagfolk, så I kan føle jer i trygge hænder. Det er jeres sikkerhed for, at de valg, I træffer, er de helt rigtige for jeres nye drømmehus.

Økonomien spiller altid en vigtig rolle ved husbyggeri, og derfor får I allerede ved det første møde et tilbud på huset med i hånden.

Første møde med Hansen Huse - Fortæl os om jeres drømmehjem
Tilbud og skitseforslag - Visualisering af jeres nye hus - Hansen Huse

Tilbud og skitseforslag

Visualisering af jeres nye hus

Når I er klar, udarbejder vores arkitekter et skitseforslag, der viser, hvordan huset kan se ud. Det giver jer en god fornemmelse af rumindretningen og af den optimale placering på grunden. Vi retter naturligvis til, indtil I tilfredse med løsningen.

I takt med, at vi tilretter skitseforslaget, justerer vi også tilbuddet, så det passer sammen. På den måde har I hele tiden det fulde overblik over både hus og pris.

Entrepriseaftalen

Jeres aftale underskrives

Når husets endelige udformning og økonomi er på plads, og når I er klar til det, indgår vi en skriftlig aftale om at bygge huset, så I er sikre på, at byggeriet er i trygge hænder og til den aftalte pris.

Det giver jer det fulde overblik over projektet og er jeres sikkerhed for, at der ikke kommer ubehagelige overraskelser og kedelige ekstraregninger undervejs.

Entrepriseaftalen Jeres aftale underskrives - Hansen Huse
Byggetilladelse og planlægning. Vi søger for alt er på plads - Hansen Huse

Byggetilladelse og planlægning

Vi søger for alt er på plads

Vi sørger for at ansøge om byggetilladelse samtidig med,
at vi går i gang med at planlægge byggeriet helt ned til mindste detalje.

Tidligt i processen får I adgang til vores online projektsystem,
så I hele tiden kan følge med i, hvordan projektet skrider frem.

Byggeriet

Se, hvordan jeres hjem tager form

Når alle tilladelser er på plads, og byggeriet er planlagt, går vi i gang med at bygge. Via vores online projektstyringssystem har I selv i hele byggeperioden adgang til myndighedstegninger og dokumentation vedrørende jeres nye hus.

Jeres projektleder holder jer hele tiden opdateret om udviklingen og ringer til jer hver uge.

Byggeriet se, hvordan jeres hjem tager form - Hansen Huse
Hansen Huse - Fælles gennemgang sammen sikrer vi, at alt er i orden

Fælles gennemgang

Sammen sikrer vi, at alt er i orden

Når huset er tæt på at være færdigt, inviterer vi jer til en fælles gennemgang.

Her besigtiger vi i fællesskab jeres kommende hjem. Støder vi på eventuelle mangler undervejs, noterer vi det og sørger naturligvis for, at det bliver rettet, inden I skal overtage huset.

Aflevering

Flyt ind i jeres drømmebolig

Når huset er helt færdigt, og vi er klar til afleveringsforretningen, gennemgår vi huset sammen en ekstra gang for at være helt sikre på, at alt er, som det skal være. Viser det sig, at der alligevel er nogle småting, som skal rettes til, noterer vi det i en protokol som dokumentation og får det selvfølgelig rettet hurtigst muligt.I står nu med nøglerne til jeres helt eget drømmehus, og der er kun at sige: Velkommen hjem!

Byg nyt hus med Hansen Huse - Hos Hansen Huse ønsker vi at skabe jeres boligdrøm

Det siger vores kunder

Udtagelse fra tidligere kunder -

Da vi havde taget beslutningen om at bygge nyt, skulle vi finde et byggefirma hvor vi følte os trygge, og som vi ikke havde hørt en masse skrækhistorier om. Efter første snak med Hansen huse, var vi faktisk sikre på, at det skulle være dem som skulle opføre vores nye hus. Det valg har vi ikke fortrudt.

Udtagelse om processen hos Hansen Huse af Tina & Jesper

Tina & Jesper

Anbefalelsesværdig proces og slutprodukt
Udtagelse fra tidligere kunder -

Vi har nu snart boet i dette skønne hus et halvt år og glæder os hver gang vi ruller ind i indkørslen over vores fantastiske nye omgivelser. Det har I gjort godt og vores bedste anbefalinger om at benytte sig af jer, Hansen Huse, til at søsætte boligdrømme, er hermed givet videre.

Udtagelse om processen hos Hansen Huse af Elizabeth & Johan

Elizabeth & Johan

De bedste hilsner
Udtagelse fra tidligere kunder -

Vores byggeleder har hele processen igennem været handlekraftig, løsningsorienteret, nem at være – og komme i dialog med. Vi har hver anden uge haft fast gennemgang af byggeprocessen samt opfølgning på det videre byggeri – samt tidsplan.

Udtagelse om processen hos Hansen Huse af Carina & Nicki

Carina & Nicki

De bedste og varmeste anbefalinger herfra
Udtagelse fra tidligere kunder -

Der er mange valg og overvejelser man skal gøre sig, når man vil bygge sit drømmehus, så at vi havde mulighederne for at skræddersy vores hjem undervejs, gav et stort plus i vores bog.

Udtagelse om processen hos Hansen Huse af Marc & Emma

Marc & Emma

Vi anbefaler klart Hansen Huse til andre nybyggere