Kom med på en virtuel rundvisning i vores showroom hos Hansen Huse

Besøg vores showroom

Går I og drømmer om et nyt hus og er I på udkig efter mere viden og inspiration om nybyggeri, byggeprocesser og materialevalg? Så bør I besøge vores helt nye showroom i Kolding.

Her er plads til store drømme, så I kan lade idéer og inspiration flyde frit. Med mulighed for at se og mærke kvalitet og design i inspirerende omgivelser.

Vi glæder os til jeres besøg.

Her er plads til jer

Med albuerum og højt til loftet er der masser af plads i vores showroom til idéer og drømme og med et hav af inspirationsmulighed lige ved hånden. I får de bedste forudsætninger for at se og mærke kvaliteten, og blive inspireret af de seneste trends inden for mursten, tagsten, gulve, klinker, døre, vinduer, lofter, udvendig beklædning, toiletter, armaturer og meget mere.

Når I besøger os, får I samtidig mulighed for at dykke ned i vores forskellige og spændende husdesigns, som sammenholdt med vores udstillede materialer, giver jer en autentisk følelse af kvaliteten i vores huse. Vi har samlet de bedste erfaringer og opbygget en bred viden fra kvalitetsbyggeri gennem mere end 50 år i byggebranchen, en viden som vi tilbyder at dele med jer.

I vores moderne showroom kan vi stille og roligt snakke om mulighederne for jeres familie, og da vi netop er vant til at have med familier at gøre, ved vi, hvor vigtige de mindste medlemmer er. Derfor har vi også indrettet et blødt hjørne, med legetøj – så tag gerne børnene med.

Nyt hus? – Få inspiration til jeres husbyggeri

Gå på opdagelse i vores husgalleri, og find alt fra vinkelhuse og længehuse, til type- og koncepthuse.