Gavlhus med påbygget carport

Køkken-alrummets placering er i direkte forbindelse med terrasserne, som får inde- og uderum til at smelte sammen, når vejr og vind tillader det. De overdækkede terrasser giver mulighed for at forlænge de lune sommeraftener og sikrer, at en grillaften med venner og familie kan gennemføres uanset vejr.

Den overdækkede indgang indrammer elegant husets hoveddør, der fremstår indbydende for gæster. Desuden er huset indrettet med en åben entré, der giver adgang til to rummelige værelser, et funktionelt bryggers og et velplaceret bad/wc, som både ligger godt i forhold til værelser og for husets besøgende. Husets soveværelse er indrettet med et funktionelt walk-through closet og et rummeligt badeværelse.

Carporten er udformet i lette materialer og et selvstændigt formsprog for at skabe et arkitektonisk modspil til huset. Det integrerede udhus, cykelparkeringen, samt den direkte adgang til husets bryggers, underbygger husets fokus på høj funktion i en travl hverdag.

For at minimere behovet for vedligeholdelse, er huset udstyret med træ-alu vinduer, tagrender og nedløb i zink, et robust tag af betontagsten og sidst men ikke mindst smukke mursten, som på en og samme tid er moderne og velfunderet i god dansk byggestil.