Koncepthuse

Her præsenterer vi vores arkitekttegnede koncepthuse. Så hvis I ønsker et arkitekttegnet hus til en god pris, er vores funkishus eller modernistiske længehus et godt bud.

Hansen Huse - 0 kr i udbetaling, betal først ved indflytning
0 kr. i udbetaling. Betal ved indflytning
Hansen Huse - Altid faste håndværkere
Altid faste håndværkere
Hansen Huse - Fri indretning, uden merpris
Fri indretning, uden merpris
Tilbud og skitseforslag Hansen Huse
Hos Hansen Huse tilbyder vi også vores typehus model UMBRA, der er kendt for sinde modernistisk træk i form af et længehus.

UMBRA – Modernistisk Længehus

Arkitektens bud på det klassiske længehus

Et modernistisk greb på det klassiske længehus – designet med et enkelt formsprog og smukke niveauspring i facaden samt markante overdækninger.

Køkken-alrum vender mod haven, så de ind- og udvendige miljøer kan smelte sammen i en smuk helhed. Den rektangulære form gør, at pladsen udnyttes effektivt og samtidig med optimal funktion for hele familien.

Hos Hansen Huse tilbyder vi også vores typehus model UMBRA, der er kendt for sinde modernistisk træk i form af et længehus.

Function Funkishus

Arkitekttegnet funkishus med lækre detaljer

Byggestilen er karakteriseret ved et enkelt udtryk og praktisk indretning. Der er mange muligheder inden for stilarten, da et funkishus kan bygges både som et- og toplanshus og enten med fladt tag, der er det mest typiske, eller med ensidig taghældning.

Tro mod den funktionalistiske arkitektur er funkishuset indrettet med fokus på et smukt og afstemt lysindfald, velproportionerede rum, materialer med minimalt vedligehold og ikke mindst en åben og funktionel planløsning.

Har I set vores kampagnehuse?

Vi er forskellige og har forskellig smag.
Måske ønsker I et mere klassisk hus, eller I prioriterer at bygge billigere? Så prøv at tage et kig på vores kampagnehuse. Her er forskellige hustyper, måske lige det I søger.

Se vores kampagne huse