Typehus - typehuse til kampagnepriser

Byg nyt typehus til skarpe priser

KAMPAGNEHUSE

SE VORES KAMPAGNEHUSE HER
Moderne længehus - saddeltag

SE VORES KONCEPT HUS HER

Arkitekttegnet modernistisk længehus

UMBRA

Funkishus kampagne visualisering - eksteriør sunset

SE VORES ARKITEKTTEGNEDE FUNKIS HUS

FUNCTION

Arkitekttegnet moderne funkis villa / funkis hus

Kampagne typehuse - slider - familie i køkken

Skal boligdrømmene realiseres?
Book et uforpligtende møde med os!

NYT HUS?

KONTAKT OS
Arkitekttegnet hus i Vejle med fladt tag udvendig

Individuelt tegnet eller arkitekttegnet koncept hus?

ARKITEKTTEGNET HUS

SE MULIGHEDERNE
Kontakt vores byggerådgiver Sabrina

HAR DU SPØRGSMÅL SOM?

Kontakt mig gerne for en
uforpligtende snak eller møde

Sabrina - Boligrådgiver

• Hvad koster det at bygge nyt hus?

• Kan vi bygge hus selv?

• Har i det billigste typehus på markedet?

• Typehuse priser?

• Kan i bygge et lavenergihus?

• Hvad koster et nøglefærdigt hus?

• Tilbyder i 2 plans huse?

KONTAKT MIG

Lavenergihuse – spar penge og energi

Et hus fra Hansen Huse overholder altid den energiklasse, som bygningsreglementet kræver, p.t. BR18. Ønsker I et endnu bedre energiregnskab og et hus, der er endnu mere miljøvenligt, er et lavenergihus måske løsningen for jer.

Hvad er et lavenergihus?

Lavenergihuse er huse, der lever op til særligt skrappe energikrav, der er defineret i bygningsreglementet.

  • Klasse 2015 – Huse, der følger gældende standard
  • Klasse 2020 -Huse, der har et energiforbrug, som er cirka 20 procent mindre end de gældende standardkrav.

Sådan bygges et lavenergihus

For at opnå det meget lave energiforbrug, bygges et lavenergihus med et tykkere lag isolering, end der er standard. Huset får energiruder, som mindsker energitabet betydeligt.

Håndværkere og arkitekt sikrer sig, at der ingen steder i huset er små utætheder eller kuldebroer, hvor varme kan gå tabt.

Husene skal have ventilation med varmegenvinding, så der ikke spildes varme på udluftning. Selv om vi bygger efter BR18, svarer det til det tidligere BR15, og derfor hedder energimærket fortsat A2015.

Det samme gælder for den tidligere lavenergiklasse 2020, som i BR18 nu blotter hedder “Lavenergiklasse”, og mærket hedder derfor 2020.

Lavenergihuse energiskala

Hvordan overholder vi energikravene?

Ventilationssystem med varmegenvinding - genveksanlæg

Husene er udstyret med balanceret ventilationssystem med varmegenvinding. Det vil sige, at varmen fra den “gamle” luft overføres til den nye og friske luft. Husene har et godt indeklima uden energispild og er samtidig isoleret så godt, at der ikke trænger varme indefra ud gennem konstruktionen. Dermed undgår man unødigt energitab.

ventilationssystem med varmegenvinding
Lavenergi vinduer i nybyggeri

Lavenergivinduer i nybyggeri

Vinduerne er også en væsentlig faktor, når det gælder lavenergi, for selv om vinduer i dag isolerer virkelig godt, er de alligevel dårligere isoleret end fx vægkonstruktionerne. Omvendt har vinduerne en mulighed for at tilføre energi til huset fra sollyset og kan på den måde også bidrage til husets energibehov. Det skal dog gøres med forsigtighed, fordi for meget sollys kan give overophedning af huset og derfor kræve ventilation.

Hvis man ønsker store glaspartier i sit nyt hus, kan overdækning derfor være en løsning.

Gulvvarme

Vi anvender Danfoss gulvvarmesystem som standard i alle vores huse. Gulvvarme er i dag den optimale løsning, da det giver nogle smukke rum uden fx radiatorer, og samtidig kan gulvvarmen fint give den energi, som huset skal bruge.

Gulvvarme fra Danfoss
varmesystem

Varmesystem

Hvor varmen kommer fra til gulvvarmesystemet, afhænger helt af mulighederne i området. Oftest er der adgang til kollektiv varmeforsyning som fjernvarme eller naturgas. Ellers er det nødvendigt at etablere en varmeforsyning selv i form af fx en luft til vand- eller jordvarmepumpe.

Solceller

Solceller har den fordel, at de uden at forbruge energi selv producerer strøm, som enten kan bruges i huset eller måske lagres i batterier.

Ønsker man fx mange vinduer i sit nye hus, kan solceller være den nemmeste måde at overholde energikravene på, da de mange vinduer vil betyde et øget varmetab.

Solceller kan både monteres på skrå tagflader eller lægges ned på fx en carport eller garage med fladt tag, hvor solcellerne ikke vil være synlige.

Solceller på lavenergi hus

Økonomien i lavenergihuse

Lavenergihuse er selvfølgelig en smule dyrere at opføre end et nyt hus, som bygges efter standard energikravene. Til gengæld vil I i nogle tilfælde kunne tjene ekstraudgiften hjem i løbet af få år, fordi huset er meget billigere at varme op. Det kan dog variere fra projekt til projekt, om det kan betale sig økonomisk at vælge et lavenergihus.

Hos Hansen Huse hjælper vi dig gerne videre med din nye drømmebolig, hvad enten det er et lavenergihus eller et nyt hus i energiklasse 2015.