En fortælling fra en førstegangs nybygger hos Hansen Huse

Det er første gang at vi bygger et nyt hus, men så absolut ikke sidste gang! Hansen Huse skal helt sikkert bygge vores næste hus.

Det vigtigste for os i byggeprocessen var helt klart gennemsigtighed, og at vi som førstegangs byggere blev holdt i hånden hele vejen, og at tingene var overskuelige.

Det er ingen hemmelighed, at vi selvfølgelig undersøgte markedet, inden vi underskrev med Hansen Huse. Forskellen mellem Hansen Huse og de andre byggefirmaer var tydelig, og derfor endte vi med Hansen Huse.

Hansen Huse er/har ift. de andre vi besøgte:

  • Et mindre byggefirma med mere tid til den enkelte kunde
  • En kæmpe stor standardpakke
  • Gennemsigtighed ift. pris
  • Danske håndværkere

På vores første møde, blev vores drømmehus sat ind i et skema. Hver gang noget blev tilføjet, kunne vi se, at prisen blev reguleret nede i bunden. Vi havde pris på grund, tilslutninger, m.m. med, så det også kunne sættes ind. På den måde kunne vi se, hvad HELE vores byggeprojekt endte op i, og ikke blot hvad huset ville ende med at koste. Dette var enormt nemt og overskueligt for os som førstegangs byggere.

Vi fik råd og vejledning igennem hele processen, og vi blev ikke påduttet mere end hvad vi havde behov for.

Byggeprocessen

Vi fik tilknyttet en fantastisk byggeleder, Morten Hansen! Kæmpe skulderklap til ham! Der har altid været en god kommunikation imellem os. Morten har haft styr på alle processer i forbindelse med huset, vi har haft ugentlige opdateringer over telefon og mødtes i huset ved behov. Hvis vi har været i tvivl om noget eller set ting i huset, som vi fandt bekymrende, så har vi blot ringet til Morten eller sendt en SMS. Der er straks blevet taget hånd om tingene, og de er blevet løst.

Efter overtagelse

Efter vi overtog huset var der desværre lidt start udfordringer med gulvvarmen samt genvindingsanlæg. Men Hansen Huse tog hånd om det med det samme, Morten kom med ud i huset for at gøre vores oplevelse tryg og god. Hansen Huse handler lige så hurtigt og seriøst på igangværende hus, som et afleveret hus.

Vi er meget glade for vores resultat og vi kan trygt give vores varmeste anbefalinger til Hansen Huse.

– Sarah & Emil (@nybygger_middelfart)