Hansen Huse i markant vækst

Årsregnskab: Byggefirmaet Hansen Huses omsætning er steget med 42 procent og overskuddet fordoblet. Firmaet forventer fortsat vækst i det kommende år.

Drømmen om selv at bygge nyt hjem har fat i mange danskere. Det mærker man hos Hansen Huse, der har haft en omsætningsvækst på 42 procent i det seneste regnskabsår. Samtidig er årets resultat for byggefirmaet i Kolding fordoblet i forhold til året år og er vokset fra godt 2,5 millioner kroner til godt fem millioner.

”Vi er meget tilfredse med årets resultat og forventer fortsat vækst i de kommende år. Derfor arbejder vi med vores processer i virksomheden, så vi fortsat kan håndtere væksten”, siger arkitekt og direktør David A. Brandt Klug, der er den ene af firmaets tre ejere.

Hansen Huse bygger arkitekttegnede parcelhuse for private og når i dette kalenderår op på at bygge 60 huse mod 37 i 2019. I 2021 stiger antallet til mellem 70 og 80 huse. Blandt årsagerne til væksten er Hansen Huses håndholdte byggeproces, vurderer David A. Brandt Klug.

”Vi hører fra kunderne, at det betyder meget for dem at føle sig set, hørt og forstået og ikke blot være et nummer i rækken, og vi oplever, at der er efterspørgsel på netop den tættere proces, vi som et mindre firma kan tilbyde”, siger han.

Hansen Huse har godt 50 år på bagen. 1. marts i år skiftede firmaet navn fra det oprindelige JJ Hansen Huse til kun at hedde Hansen Huse. CVR-nummeret er det samme.
Firmaet er i øjeblikket i gang med en udvidelse af administration og showroom på domicilet på H.C. Ørstedsvej i Kolding for at få plads til flere medarbejdere og samtidig få mulighed for blandt andet at kunne vise flere byggematerialer og produkter til kunderne.

Billedtekst: Hansen Huses domicil i Kolding, hvor firmaet lige nu er i gang med udvidelser for at få plads til flere medarbejdere og et større showroom.