Lokalt byggefirma vokser og skifter navn

JJ Hansen Huse dropper forbogstaverne og bliver til Hansen Huse. Det 50 år gamle byggefirma har succes med arkitekttegnede huskoncepter og en byggeproces, der gør det nemt at være nybygger.

Det lokale byggefirma JJ Hansen Huse skifter navn. De to gange J sløjfes, og fremover er navnet blot Hansen Huse, men bag det nye navn gemmer sig de samme værdier, som det gamle firma har bygget på i 50 år, og firmaet beholder samme CVR-nummer.

Selv om Hansen Huse er i vækst, er det fortsat helt centralt for firmaet at holde fast i tæt kontakt til kunderne og at give en grundig rådgivning i hele forløbet fra bar byggegrund til færdigt drømmehus. Undervejs i den proces er der et hav af beslutninger, der skal træffes, og derfor er god og professionel rådgivning afgørende.

”Vi gør meget ud af, at vores kunder har tæt kontakt til vores boligrådgivere fra start til slut, og vi har en gennemarbejdet procedure for, hvordan nybyggerne stille og roligt kommer igennem hele forløbet, så det er så overskueligt og nemt for dem som muligt”, fortæller direktør og arkitekt David Brandt Klug, som er en af de tre ejere af byggefirmaet Hansen Huse, der har adresse i Kolding.

Firmaet blev grundlagt i Egtved i 1969 af murermester Jens Jørgen Hansen, som i 2009 overdrog virksomheden til sine to mureruddannede sønner, Steffen og Mark Hansen, og i 2014 kom David Brandt Klug til. Samtidig valgte firmaet at skære øvrige byggeaktiviteter fra, så det kun handler om parcelhusbyggeri.

”Det betyder, at vi kan være meget mere skarpe på husbyggeri, fordi vi koncentrerer alle kræfter om det”, siger salgschef Mark Hansen.

Målet for Hansen Huse er at være den foretrukne partner i Trekantområdet, når det gælder arkitektonisk smukke og funktionelle parcelhuse til en pris, der er til at betale.

Sidste år byggede Hansen Huse 37 parcelhuse, og i år kommer antallet op på 60. Væksten har skabt behov for udvidelse af udstillingsområdet i domicilet på H.C. Ørstedsvej i Kolding, så der bliver bedre plads til at vise alle de forskellige materialer og de mange muligheder, kunderne har for at sætte deres eget individuelle præg på drømmehuset.

Selv om Hansen Huse vokser, er firmaet ikke en af de store spillere på husmarkedet, og det er noget af det, kunderne sætter pris på, fordi de aldrig føler sig som bare et nummer i rækken.

”Vores kunder kan i hele byggeprocessen altid ringe til den rådgiver, der har solgt huset, og det er de glade for”, siger Steffen Hansen, der står for planlægning af alle byggeprocesserne, så husene afleveres til aftalt tid.