En fortælling om solidt byggeri

Vores traditioner i HANSEN HUSE går helt tilbage til dengang i 1969, hvor Murermester Jens Jørgen Hansen lagde grundstenene og begyndte som selvstændig. Siden da er der sket meget, og virksomheden er vokset til et solidt byggefirma, som har hjulpet mange familier med at opfylde nybygger-drømmen.

Vi har således samlet de bedste kompetencer og har opbygget en bred erfaring fra arkitekttegnet boligbyggeri gennem mere end 52 år i byggebranchen. Derfor ved vi, hvad der virker. Det er den erfaring vi trækker på, hver gang vi hjælper en ny familie. På den måde sikrer vi at hvert enkelt hus bliver bygget på samme solide fundament, som vi har gjort i mere end fem årtier.

Med egen arkitekt og en kombination af egne håndværkere og faste pålidelige samarbejdspartnere, kan vi møde jeres boligdrømme med kreativt medspil, mange års erfaring og stort engagement. Det betyder, at I kun behøver at gå ét sted hen, når I ønsker at få bygget jeres unikke drømmebolig. Vi hjælper jer sikkert igennem hele byggeprocessen – fra første skitse af jeres drømme til I modtager nøglerne.

Jens Jørgen fra 1969

Nyt hus? – Få inspiration til jeres husbyggeri

Gå på opdagelse i vores husgalleri, og find alt fra vinkelhuse og længehuse, til type- og koncepthuse.