Hvad enten du vælger et Længehus, Gårdhavehus eller Vinkelhus, er fælles for dem alle at de kan tilpasses helt efter dine ønsker og behov. Herunder beskrives de tre hus typer, du kan tage udgangspunkt i, når du bygger et typehus med Hansen Huse.

Længehuse

Længehusets styrke er den langstrakte facade hvor køkken-/alrum og stue orienteres mod haven så de ind- og udvendige miljøer kan smelte sammen samt give plads til enhver families aktiviteter.

Se priser og plantegninger på vores Længehus kampagne >>

 

Vinkelhuse

Vinkelhusets styrke er den afskærmning som vinklen giver, der på en og samme tid, skaber læ mod vind og indkig, samt skaber et hyggeligt hjørne hvor solens stråler kan indfanges og nydes når familiens aktiviteter udspilles.

Se priser og plantegninger på vores Vinkelhus kampagne >>

Typehus 186 M2

Gårdhavehuse

Gårdhavehusets styrke er det særlige intime uderum der opstår mellem de to parallelle bygningskroppe, der ligger i forlængelse af køkken-/alrummet, og skaber læ mod vind så vel som indkig når familiens aktiviteter udspilles.

Se plantegninger på Hansen Huse Gårdhavehuse >>

Byg nyt hus med os

Vi bygger huse med mere end 50 års erfaring. Vi tilbyder alt fra individuelt tilpassede typehuse til unikke arkitekttegnede koncepthuse.

Når I bygger nyt hus med os, får i Danmarks NOK bedste standardpakke.

Prisen

Prisen på et nyt hus skal være tilgængelig og gennemskuelig, derfor har vi tydelige priser på vores typehuse, kampagnehuse og koncepthuse.

Kontakt os for en uforpligtende byggesnak via telefon, mail eller vores kontaktformular.

Byggerådgivning

Vi tilbyder gratis byggerådgivning hos vores dygtige boligrådgivere.

Når I vælger at bygge nyt hus med os, bliver I guidet trygt og sikkert gennem hele byggeprocessen, fra de første tegninger til jeres færdige drømmehus.

Velkommen hjem!