Typehuse skal forstås som en slags standardhus, der bliver bygget flere af ud fra samme skabelon. Men et typehus er meget mere end et simpelt samlesæt. På typehuset kan I vælge mellem forskellige mursten, placering af vinduer, forskellige tagtyper og med eller uden udhæng. Derudover kan I også tilpasse den indvendige indretning med placering af badeværelser og køkken, køkken-alrum og værelser, så huset kommer til at passe præcis til jer og jeres behov.

Nyt hus - Betal først ved indflytning

0 kr. i udbetaling!
Betal ved indflytning

Nyt hus - Altid faste håndværkere

Altid faste
håndværkere

Nyt hus - Fri indretning uden merpris

Fri indretning
uden merpris

Typehus pris

Pris på typehus er noget helt andet end et individuelt arkitekttegnet hus, og selvom mange drømmer om dette, er det ikke mange der har økonomi til det. Hos os bygger vi et arkitekttegnet typehus, da vores hus arkitekt David designer det overordnede hus, samt lavet flere planløsningsforslag til hvert hus.

Og med alt man får med i vores typehuse, se hele listen her, kan vi med sikkerhed sige at vi bygger billige typehuse uden at kvaliteten lider.

Se hele listen over, hvad der er standard i vores typehuse her

Hvad koster et typehus?

Du tænker sikkert ”hvad koster et typehus?

Prisen på vores kampagne typehuse starter ved 1.727.000,-

I kan altid finde vores typehuspriser under Hus Kampagner her på hjemmesiden. Der kan I også se, at vi har Danmarks NOK bedste standardpakke på vores huse.

Typehuse i Jylland og på Fyn

Vi bygger i Jylland og på Fyn. Vi bygger op til 100 km fra vores domicil i Kolding og kun på brofaste øer. Det har vi gjort, fordi vi så kan benytte vores faste håndværkere – og holde vores gode priser.

Kontakt os gerne for at få afklaret, om vi bygger i jeres område. Når man taster postnummer ind i vores kontaktformular, giver den også en god indikation, hvis ikke vi tilbyder at bygge netop der.

Her bygger vi Hansen Huse

Typehuse - plantegninger

Se nogle af de mange forskellige forslag til plantegninger her.

Selv om det er typehuse, kalder vi det planløsningsforslag, for vi tilbyder fri indretning uden merpris. Fri indretning betyder, at I kan flytte rundt på vinduer og døre samt alle indervægge og installationer, uden at det koster ekstra. Det er der mange af vores kunder, der er utroligt glade for.

Se eksempler på plantegninger her

Arkitekttegnet typehus

Alle vores typehuse er arkitekttegnede typehuse, da det er vores egen hus arkitekt, der har tegnet dem. Og selv om der er tale om typehuse, kan de se helt forskellige ud. Valg af mursten, tagtype, tagsten samt farve, type og placering af vinduer kan ændre udtrykket på et hus fuldstændigt.

Dertil kommer vores tilbud om fri indretning af huset. Vi kan derfor godt bygge to typehuse lige ved siden af hinanden med vidt forskelligt udtryk – hvis lokalplanen tillader det.

Byg typehus med det bedste typehusfirma

Hvis I skal bygge nyt hus, skal I sørge for at vælge et byggefirma, der giver den bedste mavefornemmelse, gode vilkår, og som ikke bare presser på for at få en underskrift.

At bygge nyt hus er en kæmpe beslutning og en af de største investeringer i jeres liv.

I er meget velkomne til at kontakte os for en uforpligtende snak om jeres boligdrøm og for at finde ud af, om mavefornemmelsen er rigtig med os som byggepartner.

Vi bygger typehuse i byer som Aarhus, Odense, Horsens, Vejle, Herning og Esbjerg – op til 100 km fra vores domicil i Kolding.

Hvorfor vælge et typehus?

Der er mange fornuftige grunde til at vælge at bygge et typehus. Skabelonen er kendt fra tidligere byggerier, og det gør, at processen kan effektiviseres maksimalt – både i forhold til arbejdskraft og materialer. Derfor bliver byggeprocessen billigere og hurtigere. Typehuse er altså et godt økonomisk valg, der giver jer meget hus for pengene. Desuden slipper I for selv at stå for hele byggeriet.

Moderne typehuse

Vi bygger moderne huse med genveksanlæg, der hele tiden sikrer et godt indeklima; med lavenergivinduer og døre, der sparer på varmen og huse, som er godt isolerede, så de holder på varmen om vinteren og samtidig ikke lukker varme ind om sommeren.

Vi bygger også huse med solceller, der igen giver besparelser på strømmen. Der er mange fordele ved at bygge et nyt hus i forhold til at renovere. Så kontakt os meget gerne, hvis I ønsker at bygge et moderne hus.

Går du i byggetanker?

Bliv kontaktet af vores boligrådgivere – helt uforpligtende!

Postnummer skal udfyldes
Postnummer skal udfyldes
Navn skal udfyldes
Navn skal udfyldes

Vi bygger desværre ikke i dit område

OBS vi tilbyder ikke byggeri, på ikke brofaste øer.

PT kan vi kun tilbyde at bygge for dig, hvis du bor indenfor 100 km fra vores domicil i Kolding

Vi gør opmærksom på, at afstanden til hvor du ønsker at bygge, vil afgøre om vi kan bygge for dig.

Info: Vi tilbyder ikke at bygge på Endelave

Info: Vi tilbyder ikke at bygge på Tunø

Info: Vi tilbyder ikke at bygge på Hjarnø

Info: Vi tilbyder ikke at bygge på Arø

Email skal udfyldes
Email skal udfyldes
Telefonnummer skal udfyldes
Telefonnummer skal udfyldes
Hvordan skal vi kontakte dig?
Felt kræves!
Felt kræves!
Felt kræves!
Felt kræves!
Felt kræves!
Felt kræves!

Yderligere oplysninger

Du behøver ikke udfylde dette, men det er ting vi alligevel vil spørge om.

Felt kræves!
Felt kræves!
  • - Hvornår vil du bygge -
  • Indenfor 3 måneder
  • Indenfor 6 måneder
  • Indenfor 1 år
  • Indenfor 2 år
Felt kræves!
Felt kræves!
Felt kræves!
Felt kræves!
Felt kræves!
Felt kræves!
Felt kræves!
Felt kræves!

Hvilken hustype(r) er du interesseret i?

Felt kræves!
Felt kræves!

Se typehuse vi har bygget

Her er nogle af de seneste typehuse vi har tilføjet vores galleri… både længehuse og vinkelhuse.

Fri indretning - uden merpris

Vil I gerne have et større soveværelse eller et kontor? Vil I kun have en halvvæg et sted, eller ønsker I, at køkken-alrum går på tværs af bygningen? Døre, vinduer samt indvendige vægge kan flyttes præcist, som I ønsker det, og det koster ikke ekstra.

Fri indretning hos Hansen Huse

Byg nyt hus med os

Vi bygger huse med mere end 52 års erfaring. Vi tilbyder alt fra individuelt tilpassede typehuse til unikke arkitekttegnede koncepthuse.

Når I bygger nyt hus med os, får i Danmarks NOK bedste standardpakke.

Prisen

Vi synes at prisen på et nyt kampagnehus skal være tilgængelig og gennemskuelig, derfor har vi valgt at vise priser på alle vores kampagnehuse, så I det bedst mulige udgangspunkt.

Kontakt os for en uforpligtende snak om jeres drømme via telefon, mail eller vores gennem vores kontaktformular.

Byggerådgivning

Vi tilbyder gratis byggerådgivning hos vores dygtige boligrådgivere.

Når I vælger at bygge nyt hus med os, bliver I guidet trygt og sikkert gennem hele byggeprocessen, fra de første tegninger til jeres færdige drømmehus.

Velkommen hjem!